ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α
Μεσογείων 45, 11510 Αθήνα
ΤΗΛ. : 2551088100
FAX. : 2551037031
Αθήνα 01/07/11
(Αριθμ.Πρωτ.:75)


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Σήμερα 1/7/11 πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο των εργαζομένων του ΕΛΓΑ, μπροστά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Χαιρετίζουμε την συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτό.
Σε συνάντηση του Δ.Σ που ακολούθησε με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και συγκεκριμένα με τον Υφυπουργό κ.Δριβελέγκα και τον Γεν.Γραμματέα κ.Κανελλόπουλο,τέθηκαν επί τάπητος για ακόμα μια φορά τα ζητήματα που μας αφορούν.
Η απάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας ήταν ίδια και σταθερή ότι προωθεί την τροπολογία αναμένοντας την απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών,χωρίς όμως να προσδιοριστεί ο χρονικός ορίζοντας αποδοχής της.
Επειδή  θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη αναβλητικότητα από την Κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του Οργανισμού και δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια αντίδρασης παρά να συνεχίσουμε με το ίδιο αγωνιστικό φρόνημα τις κινητοποίησεις μας καλώντας την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα μας.
Με ευθύνη των αντιπροσώπων καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζικές συγκεντρώσεις την Δευτέρα 4/7/11 στα κατά τόπους Υποκαταστήματα και την Κ.Δ, προκειμένου να καταγραφεί εκ νέου η αγωνιστική δίαθεση των συναδέλφων  για την συνέχιση των κινητοποιήσεων με την μορφή της απεργίας με περιφρούρηση στους χώρους εργασίας.
Συνάδελφοι με αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις διαδικασίες προκειμένου να ενδυναμώσουμε τον αγώνα μας.
Η βιωσιμότητα του Οργανισμού και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας είναι πρωταρχικός και κυρίαρχος στόχος του Συνδικάτου.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ι.ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της 6-12-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΛΓΑ της 06/11/2023

Τακτική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ