ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 15/04/2020 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α.
Μεσογείων 45 – Τ.Κ. 115 26
ΑΘΗΝΑ
            Λάρισα 15/4/2020
         Αριθμ. Πρωτ.: 20

                                                                                         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις ιδιαίτερες και κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και η παγκόσμια κοινότητα από την πανδημία COVID-19 που προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, η διατήρηση και η συνέχιση της αγροτικής παραγωγής είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών, όσο και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Ο Έλληνας αγρότης και κτηνοτρόφος μετά από μια ολόκληρη δεκαετία σκληρής οικονομικής κρίσης, δέχεται μια μεγάλη και αναπάντεχη δοκιμασία από την πανδημία, με αποτέλεσμα να βιώνει τεράστια αγωνία για την επόμενη μέρα.
Οι υπάλληλοι του ΕΛ.Γ.Α. αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλει ο Έλληνας αγρότης και συναισθανόμενοι την αβεβαιότητα που τον διακατέχει, βρίσκονται κοντά του ακόμα και τις δύσκολες αυτές ώρες, όπου τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας έχουν παραλύσει κάθε δραστηριότητα στη χωρά μας, συνεχίζοντας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους πέραν των οδηγιών που έχουν εκδοθεί.
Τις δύσκολες αυτές μέρες η ενίσχυση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του ΕΛ.Γ.Α.,  σαν το μοναδικό γεωργοασφαλιστικό φορέα της χώρας, φαντάζει όσο ποτέ άλλοτε σαν μια διέξοδος που θα βοηθήσει την προσπάθεια των αγροτών να ορθοποδήσουν. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει επιτέλους η χρηματοδότηση του ΕΛ.Γ.Α. από το κράτος, όπως ούτως ή άλλως προβλέπεται θεσμικά και οι δύσκολες αυτές μέρες να αποτελέσουν την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα της αγροτικής παραγωγής και της οικονομικής κατ΄ επέκταση ανάπτυξης της χώρας.
Το μήνυμα του φετινού Πάσχα ας είναι ένα μήνυμα επιστροφής στην ελπίδα, στην αλληλεγγύη και την αισιοδοξία. Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η τράπεζα αίματος των υπαλλήλων του ΕΛ.Γ.Α. με τη διακριτική ονομασία ¨Σύλλογος Υπαλλήλων Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων¨ και με Αριθμό Μητρώου 10881 είναι ενεργή.  
    
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της 6-12-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΛΓΑ της 06/11/2023

Τακτική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ