ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΛΓΑ 17/11/2016




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α.                                    Αθήνα 17/11/16 ..                                                                              
Μεσογείων 45 – 115 10 Αθήνα                                              



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
   
    Μετά και την τελευταία απόφαση του Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.ΕΛ.Γ.Α, για τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος των μετακινήσεων των γεωτεχνικών για τη διενέργεια του εκτιμητικού έργου, σας δηλώνουμε  για μια ακόμα φορά ότι ο αγώνας μας πηγάζει από την ανάγκη  για τη στήριξη του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας, σύγχρονο με αναβαθμισμένες προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον ΄Ελληνα αγρότη, με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα.
    Διεκδικούμε επίσης έναν Οργανισμό ευέλικτο με έγκαιρες και έγκυρες εκτιμήσεις και φυσικά άμεσες καταβολές των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες.
    Η εξαίρεση του Οργανισμού από τον Ν.4336/2015 επιβάλλεται, στην κατεύθυνση των προαναφερομένων.
    Σας δηλώνουμε επίσης ότι το Δ.Σ. του Π.Σ.ΕΛ.Γ.Α., τις όποιες αποφάσεις του τις παίρνει πάντα με σύνεση και αγωνιστική διάθεση. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τις μέχρι τώρα ενέργειές του.
    Οποιεσδήποτε άλλες ερμηνείες και διασπορά ψευδών και κακόβουλων ειδήσεων προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εξυπηρετούν μικρόψυχα συμφέροντα που σκοπό έχουν να βλάψουν  τα πρόσωπα της Διοίκησης του Συλλόγου, αλλά και τον Σύλλογό μας γενικότερα. Οι όποιες τέτοιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό.
    Σας καλούμε σε εγρήγορση, αγωνιστική ετοιμότητα, συσπειρωμένους και ενωμένους πίσω από το Σωματείο, διότι μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.
    Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τα μέλη του να υποβάλλουν δηλώσεις υποψηφιότητας,  για μέλη του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, μέχρι τις 3/12/2016 και ώρα 14:30 μ.μ. στο fax 22310-67590 (υπόψη Γενικού Γραμματέα Συλλόγου κο Καρανίκα), στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε..
   


   
Το  Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.  ΕΛ.Γ.Α.
Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Δ. Πανταζής                                                                      Α. Καρανίκας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της 6-12-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΛΓΑ της 06/11/2023

Τακτική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ