ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 16.09.2011


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                 Αθήνα 16-09-2011
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α.                                                  Αριθμ. πρωτ.:97

Μεσογείων 45 11510 Αθήνα
Τηλ. 2551088100
Fax. 2551037031


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Σε συνέχεια της ανακοίνωση μας περί εργασιακής εφεδρείας σας γνωστοποιούμε ότι:
Μετά από συνάντηση του Δ.Σ του ΠΣΕΕ με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, εκτιμούμε ότι ο όρος εργασιακή εφεδρεία είναι μια προσπάθεια της κυβέρνησης να θολώσει το τοπίο για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα για την πραγματοποίηση χιλιάδων απολύσεων.
Για εμάς η ένταξη κάθε συναδέλφου στην λίστα εργασιακής εφεδρείας σημαίνει απόλυση με κατάργηση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας να αντιδράσουν δυναμικά έτσι ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία της λίστας της ντροπής. Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να μη μπούν σε λογικές διαχείρισης της όλης κατάστασης με ερμηνείες και υποσχέσεις που δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα και να κλείσουν τα αυτιά τους σε κάθε ανεύθυνη ¨πληροφόρηση¨ ή φημολογία που διαμορφώνουν ένα κλίμα ανασφάλειας  και πανικού και δεν οδηγούν σε νηφάλιες σκέψεις  και όρθες επιλογές τόσο σε προσωπικό,όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Το Δ.Σ του ΠΣΕΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα υπόλοιπα Δ.Σ των υπολοίπων εποπτευομένων φορέων του ΥΠΑΑΤ προκειμένου να καθοριστούν κοινές δράσεις αγώνα.
Με ευθύνη των αντιπροσώπων σας καλούμε σε ενημερώτικές τοπικές συνελεύσεις ανά Υπ/μα την Δευτέρα 19/09/2011 και σύμφωνα με την θέση που διατυπώνουμε ότι εργασιακή εφεδρεία σημαίνει απόλυση να γίνει ανταλλαγή  απόψεων και να κατατεθούν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση της παραπέρα δράσης μας.
Το Δ.Σ του ΠΣΕΕ με ομόφωνη απόφαση του κηρύσει 24ωρη απεργία την Τετάρτη 21/09/2011 και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η συντονιστική επίτροπή των υπό κατάργηση-συγχώνευση-εργασιακής εφεδρείας φορέων στην Πλατεία Κλαυθμώνος την ίδια μέρα στις 11.00 η ώρα.
Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αλληλεγγύη των εργαζομένων και η συσπείρωση μας γύρω άπο το Σωματείο μας,είναι η μόνη δυναμή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Καρανίκας Αντώνης                                                                            Καφετζόπουλος Ιωάννης




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της 6-12-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΛΓΑ της 06/11/2023

Τακτική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ